Resolució
Q-04417/2010 Manca d'informació de l'Ajuntament d'Esplugues sobre la construcció i el lliurament dels habitatges de protecció oficial de la promoció de Can Oliveres.

Matèries
Polítiques territorials
Urbanisme i habitatge
Accés i adquisició d'habitatges
Data d'inici 22/09/2010
Data de l'últim moviment 22/02/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

Una veïna d'Esplugues, adjudicatària d'un habitatge de protecció oficial en règim general de la promoció d'habitatges Can Oliveres, es queixa del retard de l'Ajuntament en la construcció i el lliurament dels habitatges. També considera que no ha rebut prou informació amb relació a la data d'inici i finalització de les obres i sobre la configuració final dels habitatges. 

En concret, la promotora manifesta no haver rebut cap resposta a la instància que va presentar davant l'Ajuntament el passat 27 d'agost de 2010 en què demanava informació sobre la construcció i el lliurament dels habitatges de la promoció de Can Oliveres.

Contingut

L'Ajuntament d'Esplugues informa que la seva voluntat no és deixar sense resposta cap peticionari d'informació, i que intenta respondre, amb tota la freqüència possible i la màxima celeritat per diversos canals, les peticions, les queixes i les instàncies que li plantegen. En aquest sentit, indica que ha donat resposta a l'última instància de la persona interessada, i que l'ha informat sobre les circumstàncies actuals d'aquesta promoció. 

Tot i això, el Síndic suggereix a l'Ajuntament que es continuï donant compte assíduament a tots els afectats de les actuacions municipal i es doni resposta a les demandes d'informació.
 
Amb aquest suggeriment, s'arxiva l'expedient.

Tramitació

Data Administració Tràmit

05/10/2010 Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Sol·licitud d'informació a l'Administració
04/11/2010 Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
22/02/2011 Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Resolució