Resolució
Q-04521/2015 Queixa relativa a l'expedient de protecció de la legalitat urbanística incoat per raó d'unes obres d'ensostrament parcial d'un celobert a Barberà del Vallès

Matèries
Polítiques territorials
Urbanisme i habitatge
Disciplina urbanística i inspecció
Data d'inici 30/06/2015
Data de l'últim moviment 14/12/2015
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Barberà del Vallès Pendent d'acceptació per l'administració

Contingut

La promotora de la queixa denuncia les obres il·legals executades per un veí i exposa que pateix les molèsties que ocasiona l'ensostrament del celobert. Exposa que tot i l'existència d'una ordre d'enderroc de l'ensostrament encara no s'ha restaurat la realitat física alterada i l'ordre jurídic vulnerat. També exposa que no té coneixement de l'estat de tramitació de l'expedient i que no ha rebut resposta als darrers escrits que ha presentat a l'Ajuntament.

L'Ajuntament ha informat que en data 14 d'agost de 2015 va dictar un decret mitjançant el qual desestimava íntegrament el recurs de reposició interposat pel veí de la promotora, confirmava íntegrament l'acte impugnat i reiterava l'ordre d'enderroc.

També ha informat que mitjançant aquest decret ha donat resposta als escrits en què la promotora sol·licitava l'execució forçosa de l'ordre d'enderroc de les obres il·lícites i una resposta a les al·legacions formulades en relació amb el recurs de reposició.

En vista d'aquesta informació, el Síndic s'ha adreçat de nou a l'Ajuntament de Barberà del Vallès per demanar informació sobre si s'ha fet efectiu el compliment de la resolució de restauració de la realitat física alterada i l'ordre jurídic vulnerat, i li ha suggerit que en cas d'incompliment voluntari, iniciï les actuacions d'execució forçosa determinades en la normativa que és d'aplicació en aquest supòsit.

Tramitació

Data Administració Tràmit

27/07/2015 Ajuntament de Barberà del Vallès Sol·licitud d'informació a l'Administració
10/09/2015 Ajuntament de Barberà del Vallès Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
08/10/2015 Ajuntament de Barberà del Vallès Resolució pendent d'acceptació
25/11/2015 Ajuntament de Barberà del Vallès Reiteració a la resolució pendent d'acceptació
14/12/2015 Ajuntament de Barberà del Vallès Resposta a la resolució pendent d'acceptació

Expedients Relacionats

Q-02330/2014