Resolució
Q-04726/2010 Manca de resposta de l'Ajuntament de Reus a un escrit presentat per una associació de veïns.

Matèries
Administració pública i tributs
Administració pública i drets
Procediment administratiu
Data d'inici 06/10/2010
Data de l'últim moviment 08/02/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Reus Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa, en condició de president de l'associació de veïns Joan Prim, demana la intervenció del Síndic per la suposada manca de resposta a l'escrit que va presentar a l'Ajuntament de Reus, en el qual demanava un local per fer-hi un casal d'avis. Manifesta que encara no s'ha rebut resposta a aquest escrit.

Contingut

En la resposta tramesa per l'Ajuntament de Reus s'informa que sobre aquesta qüestió l'Àrea de Participació i Ciutadania ha mantingut fins a deu entrevistes amb el president de l'associació de veïns esmentada.

Tot i això, el promotor manté la seva petició de rebre resposta expressa de l'escrit esmentat, dret que ha de ser satisfet en compliment del que estableix la Llei orgànica 4/2001, de 12 de novembre, reguladora del dret de petició.

En conseqüència, el Síndic recorda a l'Ajuntament el deure legal de donar resposta escrita a les peticions que puguin formular els ciutadans.

Així, el Síndic dóna per finalitzades les seves actuacions en aquest assumpte amb la confiança que es farà efectiu el dret reclamat pel promotor de la queixa.

Tramitació

Data Administració Tràmit

25/10/2010 Ajuntament de Reus Sol·licitud d'informació a l'Administració
10/11/2010 Ajuntament de Reus Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
08/02/2011 Ajuntament de Reus Resolució