Resolució
Q-04922/2010 Manca de resposta i d'actuació suficient de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro davant les reclamacions per les molèsties que ocasiona un club de tennis.

Matèries
Polítiques territorials
Medi ambient
Contaminació
Data d'inici 18/10/2010
Data de l'últim moviment 07/10/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Castell-Platja d'Aro Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

Un veí de Castell-Platja d'Aro demana la intervenció del Síndic per una suposada manca d'actuació suficient de l'Ajuntament davant les reclamacions que ha fet per les molèsties que li ocasiona l'activitat d'un club de tennis proper al seu habitatge. 
El promotor relata que durant el mes d'agost s'han jugat partits de tennis fins a altes hores de la matinada, amb crits, aplaudiments i sorolls que pertorbaven el dret al descans dels veïns.

La persona interessada va posar els fets en coneixement del consistori, però no n'ha rebut cap resposta, ni li consta que s'hagi fet res per evitar unes molèsties que entén que no té l'obligació de suportar.

Contingut

En la seva resposta, l'Ajuntament dóna compte que ha establert un horari d'autorització de les pràctiques esportives entre les 8 del matí i les 24 hores, per acord de la Junta de Govern Local de 29 de juliol de 2010.

D'altra banda, el promotor de la queixa ha confirmat que la situació ha millorat respecte al moment en què va formular la reclamació.

No obstant això, el Síndic recorda que l'activitat esmentada no pot provocar als habitatges veïns una immissió acústica a l'ambient exterior, tant en horari diürn com nocturn, superior als valors fixats en l'annex 3 del reglament de la Llei 16/2002, de 28 de juny, de protecció contra la contaminació acústica, i mesurats segons el protocol que hi figura, a no ser que l'ordenança municipal corresponent, que ha d'estar adaptada a aquesta normativa, estableixi valors més exigents.

Amb aquest recordatori, el Síndic finalitza la seva intervenció en aquest assumpte.

Tramitació

Data Administració Tràmit

15/11/2010 Ajuntament de Castell-Platja d'Aro Sol·licitud d'informació a l'Administració
22/12/2010 Ajuntament de Castell-Platja d'Aro Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
07/10/2011 Ajuntament de Castell-Platja d'Aro Resolució