Resolució
Q-05085/2012 Manca d'actuació de l'Ajuntament de Palamós davant les molèsties provocades pels infants que juguen a futbol en una plaça del municipi

Matèries
Polítiques territorials
Medi ambient
Contaminació
Data d'inici 13/07/2012
Data de l'últim moviment 26/02/2013
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Palamós Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa manifesta la seva disconformitat amb la manca d'actuació de l'Ajuntament de Palamós davant les molèsties que li ocasionen els infants que juguen a pilota a la plaça on té el seu negoci. Exposa que a conseqüència dels impactes de la pilota als vidres del local, ja els ha hagut de canviar en quatre ocasions.

Contingut

El Síndic recorda a l'Ajuntament de Palamós que l'Ordenança reguladora de la convivència ciutadana a l'espai públic determina en l'article 29.2 que ?la pràctica de jocs de pilota, monopatí o similars a l'espai públic està sotmesa al principi general de respecte als altres, i, en especial, de la seva seguretat i tranquil·litat, així com al fet que no comportin perill per als béns, serveis o instal·lacions, tant públics com privats?.

D'acord amb això, l'article 30 de l'Ordenança determina que ?tractant-se de la infracció consistent en la pràctica de jocs a l'espai públic, els agents de l'autoritat procediran a la intervenció cautelar dels mitjans emprats? i que ?en cas de les infraccions greus previstes en l'apartat segon de l'article anterior, els agents intervindran cautelarment el joc, monopatí, patí o similar amb el qual s'hagi produït la conducta.?

Fets aquests recordatoris de deures normatius, el Síndic dóna per closes les seves actuacions en aquest assumpte.

Tramitació

Data Administració Tràmit

07/09/2012 Ajuntament de Palamós Sol·licitud d'informació a l'Administració
31/10/2012 Ajuntament de Palamós Reiteració a la sol·licitud d'informació a l'Administració
13/11/2012 Ajuntament de Palamós Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
26/02/2013 Ajuntament de Palamós Resolució
26/02/2013 Ajuntament de Palamós Seguiment finalitzat