Resolució
Q-05178/2010 Manca de resposta del Consell Comarcal del Baix Penedès a un escrit relatiu als ajuts per menjador escolar.

Matèries
Administració pública i tributs
Administració pública i drets
Procediment administratiu
Data d'inici 28/10/2010
Data de l'últim moviment 28/03/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Consell Comarcal del Baix Penedès Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La persona interessada manifesta la seva disconformitat amb la manca de resposta del Consell Comarcal del Baix Penedès a l'escrit en què manifestava la seva disconformitat amb el sistema de tramitació informàtica dels ajuts per menjador escolar.

Contingut

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha respost al Síndic de manera àmplia, precisa i documentada pel que fa a les qüestions que la persona interessada plantejava en el seu escrit. Tot i això, atès que reconeix que no ha respost el promotor de la queixa, el Síndic li assenyala l'obligació legal d'oferir resposta de forma suficient i intel·ligible en compliment de les previsions contingudes en la normativa de procediment administratiu comú i en compliment de la Llei orgànica 4/2001, de 12 de novembre, reguladora del dret de petició.

Així doncs, el Síndic recorda a l'Administració el deure legal de donar resposta expressa i motivada a l'escrit de la persona interessada.

D'altra banda, en relació amb l'objecte de la queixa del promotor, si encara no és possible fer determinats tràmits per via informàtica o trametre determinada documentació telemàticament, el Síndic suggereix al Consell Comarcal del Baix Penedès que incorpori aquest aclariment a la seva pàgina web, en la qual s'informa de la tramitació de demandes o sol·licituds per via informàtica.

Tramitació

Data Administració Tràmit

29/11/2010 Consell Comarcal del Baix Penedès Sol·licitud d'informació a l'Administració
11/02/2011 Consell Comarcal del Baix Penedès Reiteració a la sol·licitud d'informació a l'Administració
28/02/2011 Consell Comarcal del Baix Penedès Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
28/03/2011 Consell Comarcal del Baix Penedès Resolució

Normativa i jurisprudència

Normativa

Llei orgànica 4/2001, reguladora del dret de petició- BOE.272 (13/11/2001)