Resolució
Q-05337/2013 Disconformitat amb la manca d'actuació de l'Ajuntament de Barcelona davant les molèsties que ocasiona el trànsit i l'aparcament de vehicles privats dels pares d'una escola

Matèries
Polítiques territorials
Urbanisme i habitatge
Mobilitat
Data d'inici 09/07/2013
Data de l'últim moviment 17/06/2014
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Barcelona Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

Els promotors de la queixa manifesten la seva disconformitat amb la manca d'actuació de l'Ajuntament de Barcelona davant les molèsties que els ocasiona el trànsit i l'aparcament dels vehicles privats dels pares d'una escola de Barcelona.

Segons indiquen, en les hores d'entrada i sortida dels alumnes a l'escola es creen col·lapses i embussos al carrer, i els cotxes aparquen en doble fila o fins i tot en el gual del qual són titulars. Diuen que han exposat aquesta situació a l'Ajuntament de Barcelona en diverses ocasions i que se'ls ha comunicat que s'havien pres mesures per disminuir les molèsties denunciades. Tot i això, manifesten que les molèsties persisteixen, atès que es permet als pares dels alumnes romandre amb els vehicles més temps del que és necessari per acompanyar els fills a l'escola.

Contingut

D'acord amb l'informe tramès pel Districte de les Corts, i en vista de les actuacions que estan duent a terme els serveis municipals per a disminuir les molèsties que denuncien els promotors de la queixa, el Síndic ha suggerit a l'Ajuntament que es posi en contacte amb les persones interessades per tractar l'assumpte i informar-los sobre les mesures adoptades o que està previst adoptar.

Tramitació

Data Administració Tràmit

04/09/2013 Districte de les Corts Sol·licitud d'informació a l'Administració
07/10/2013 Ajuntament de Barcelona Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
04/03/2014 Ajuntament de Barcelona Resolució pendent d'acceptació
22/04/2014 Ajuntament de Barcelona Reiteració a la resolució pendent d'acceptació
29/05/2014 Ajuntament de Barcelona Resposta a la resolució pendent d'acceptació
16/06/2014 Ajuntament de Barcelona Irregularitat
16/06/2014 Districte de les Corts Irregularitat
17/06/2014 Ajuntament de Barcelona Seguiment finalitzat