Resolució
Q-05651/2010 Manca de resposta del Servei Català d'Ocupació de Catalunya a una sol·licitud de renda de formació d'autònoms.

Matèries
Polítiques socials
Treball i pensions
Inserció laboral
Data d'inici 22/11/2010
Data de l'últim moviment 10/06/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Departament d'Empresa i Ocupació Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La persona interessada exposa la seva queixa davant la manca de resposta del Servei Català d'Ocupació de Catalunya a la sol·licitud de renda de formació d'autònoms que va sol·licitar el maig de 2010.

Contingut

En l'informe del Departament d'Empresa i Ocupació s'exposa que es van fer dos intents de notificació de la resolució que van resultar infructuosos perquè la persona interessada es trobava absent del seu domicili. A més a més, el Departament indica que va deixar un missatge al mòbil del promotor de la queixa i que es va posar en contacte per telèfon amb el seu fill per informar-lo de l'estat de la sol·licitud.

El Síndic, tot i considerar que la notificació de la resolució desfavorable no va ser incorrecta atès que constata que es van fer els dos intents de notificació en una hora diferent i dins dels tres dies següents com exigeix la normativa, observa que no es va dur a terme una bona pràctica administrativa, atès que no es van esgotar totes les vies de notificació personal de la resolució per assegurar fefaentment que la persona destinatària rebia la resolució.
 
Per això, suggereix a l'Administració que doni resposta escrita a la instància que la persona interessada va presentar al seu dia davant l'oficina de Treball, i que li trameti còpia de la resolució per tal que tingui coneixement dels motius de la denegació de l'ajut i, si escau, pugui presentar els recursos que consideri adients.

Tramitació

Data Administració Tràmit

17/02/2011 Servei d'Ocupació de Catalunya Sol·licitud d'informació a l'Administració
29/03/2011 Servei d'Ocupació de Catalunya Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
12/04/2011 Departament d'Empresa i Ocupació Resolució
10/06/2011 Departament d'Empresa i Ocupació Resolució