Resolució
Q-05782/2010 Disconformitat amb l'actuació de l'Ajuntament de Banyeres del Penedès envers les infraestructures relacionades amb la recollida de les aigües pluvials que afecten una finca.

Matèries
Polítiques territorials
Urbanisme i habitatge
Mobilitat
Data d'inici 29/11/2010
Data de l'últim moviment 07/07/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Banyeres del Penedès Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa manifesta la seva disconformitat amb l'actuació de l'Ajuntament de Banyeres del Penedès envers les infraestructures relacionades amb la recollida de les aigües pluvials que afecten una finca de la seva propietat.

D'acord amb les manifestacions del promotor de la queixa, com a conseqüència de les obres de millora dels carrers i de les xarxes de serveis d'una urbanització, es va taponar una rasa de desguàs de diverses parcel·les utilitzada per al drenatge de finques privades. Això provoca danys a la finca del promotor per raó de les inundacions que es produeixen. 

La persona interessada manifesta que no ha rebut resposta als seus escrits i que la problemàtica no s'ha solucionat, sinó que es produeixen danys en la seva finca de manera continuada.

Contingut

L'Ajuntament de Banyeres del Penedès ha tramès un informe, segons el qual està estudiant les diverses millores per solucionar el problema que pateix el promotor de la queixa.

Amb la confiança que en un termini prudencial de temps, tenint en compte la complexitat de les obres que cal dur a terme, es faran les actuacions necessàries per executar les obres, el Síndic dóna per tancades les seves actuacions en aquest assumpte.

Tramitació

Data Administració Tràmit

17/01/2011 Ajuntament de Banyeres del Penedès Sol·licitud d'informació a l'Administració
09/03/2011 Ajuntament de Banyeres del Penedès Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
07/07/2011 Ajuntament de Banyeres del Penedès Resolució