Resolució
Q-05989/2011 Disconformitat amb l'actuació d'un agent de la policia local de Moià.

Matèries
Seguretat ciutadana i justícia
Actuació de forces de seguretat
Data d'inici 29/09/2011
Data de l'últim moviment 21/11/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Moià Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La persona interessada manifesta la seva disconformitat amb la forma d'actuar de la policia local de Moià. Exposa que el mes d'agost de 2011 va presenciar com un agent va multar un cotxe mal estacionat a l'interior del qual hi havia un jove dormint, atès que acabava de finalitzar la festa major. Denuncia que, abans de socórrer una persona que podia estar indisposada, l'agent va optar per posar una multa al vehicle mal estacionat.

Segons manifesta, va intentar exposar aquests fets tant a la policia local com a l'alcalde de l'Ajuntament de Moià, sense èxit.

Contingut

Tot i que el Síndic informa la persona interessada de la presumpció de veracitat de les denúncies efectuades pels agents de l'autoritat, també suggereix a l'Ajuntament de Moià que doni a aquesta persona una resposta personalitzada per escrit o, si escau, mitjançant una entrevista, tot tenint en compte que aquest tipus d'apropament al ciutadà denota un tracte més enllà del merament formal i professional.

Tramitació

Data Administració Tràmit

07/10/2011 Ajuntament de Moià Resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
02/11/2011 Ajuntament de Moià Resposta a la resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
21/11/2011 Ajuntament de Moià Resolució

Normativa i jurisprudència

Normativa

Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú- BOE.295 (27/11/1992)