Resolució
Q-06040/2010 Disconformitat amb la mala qualitat del servei de càtering que s'ofereix als pacients ingressats als centres assistencials Dr. Emili Mira i López.

Matèries
Polítiques socials
Salut
Gestió dels recursos sanitaris
Data d'inici 15/12/2010
Data de l'últim moviment 22/11/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Departament de Salut Actuació irregular de l'administració - No s'accepta la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa i dinou persones més es queixen pel servei de càtering que s'ofereix als centres assistencials Dr. Emili Mira i López.

La persona interessada es queixa per la qualitat defectuosa del menjar que els ofereixen i, per aquest mateix motiu, va presentar una reclamació en el centre. Malgrat que el centre els ha contestat que no s'ha detectat cap anomalia en els aliments, les persones interessades insisteixen que la qualitat no és l'adequada.

Contingut

Sense prejutjar l'existència de cap actuació irregular, el Síndic suggereix al Departament de Salut que iniciï les actuacions que consideri oportunes per investigar la qualitat del menjar que s'ofereix en aquests centres als pacients ingressats i que, en cas que un cop fetes aquestes investigacions es confirmin les anomalies detectades pels promotors de la queixa, es prenguin les mesures de correcció oportunes per garantir als usuaris la qualitat del servei.

Tramitació

Data Administració Tràmit

02/02/2011 Departament de Salut Resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
06/05/2011 Departament de Salut Reiteració a la resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
23/06/2011 Departament de Salut Resposta a la resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
22/11/2011 Departament de Salut Resolució