Resolució
Q-06067/2011 Manca d'actuació de l'ajuntament de Tossa de Mar amb relació a unes obres il·legals realitzades en la finca del carrer Escorpió, 115 de Tossa de Mar -Urbanització Santa Maria de Llorell.

Matèries
Polítiques territorials
Urbanisme i habitatge
Disciplina urbanística i inspecció
Data d'inici 04/10/2011
Data de l'últim moviment 22/11/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Tossa de Mar Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La promotora de la queixa denuncia que els veïns de la parcel·la confrontant a la seva, des del 2002, han realitzat obres presumptament il·legals davant la passivitat de l'Ajuntament de Tossa de Mar envers les seves reiterades reclamacions. En la seva primera reclamació, el 2003, l'Ajuntament va decretar la suspensió d'obres fins que aquestes s'adeqüessin a la llicència atorgada. El 2005, en diferents ocasions, la persona interessada va sol·licitar que s'executés el decret sense èxit. Al novembre de 2010, davant la pràctica presumptament il·legal dels propietaris, va fer de nou una reclamació a l'Ajuntament sense resposta.

Contingut

La persona interessada interposa una queixa per manca d'actuació de l'Ajuntament de Tossa de Mar davant la denúncia de data 4 d'octubre de 2002 per una construcció il·legal a la finca d'un carrer de la Urbanització Santa Maria de Llorell.

El Síndic recorda a l'Ajuntament de Tossa de Mar els seus deures legals 

El Síndic informa a la persona promotora de la queixa que en cas que l'actuació de l'ajuntament li hagi causat danys i perjudicis, pot presentar una reclamació patrimonial davant l'ajuntament.

També s'informa a la persona interessada que el temps transcorregut des de que es va dictar el decret d'alcaldia, el 22 de setembre de 2003, impedeix que es pugui enderrocar la construcció il·legal.

Tramitació

Data Administració Tràmit

22/11/2011 Ajuntament de Tossa de Mar Resolució