Resolució
Q-06204/2012 Disconformitat amb la manca de resposta de l'Ajuntament de Badalona a una sol·licitud de prestació econòmica

Matèries
Polítiques socials
Serveis socials
Inclusió social
Data d'inici 25/09/2012
Data de l'últim moviment 01/03/2013
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Badalona Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa manifesta la seva disconformitat amb la manca de resposta de l'Ajuntament de Badalona a una sol·licitud de prestació econòmica que va presentar el mes de juny de 2012.

Contingut

Segons l'informe de l'Àrea de Serveis Socials i Salut, els serveis socials bàsics van tramitar la proposta de prestació econòmica del promotor, i la prestació estava pendent de pagament, a l'espera de disponibilitat de tresoreria. 

Amb tot, d'acord amb el deure de l'Administració de resoldre expressament, i tenint en compte que els professionals encarregats del seguiment del cas han valorat l'existència d'una situació de necessitat, el Síndic suggereix a l'Ajuntament de Badalona que prengui les mesures oportunes per resoldre i fer efectiu l'ajut demanat pel promotor al més aviat possible. 

Posteriorment, l'Àrea de Serveis Socials i Salut ha comunicat que el pagament d'aquest ajut es va fer efectiu el mes de desembre de 2012. En conseqüència, el Síndic finalitza les seves actuacions en aquest assumpte.

Tramitació

Data Administració Tràmit

15/10/2012 Ajuntament de Badalona Sol·licitud d'informació a l'Administració
16/11/2012 Ajuntament de Badalona Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
08/02/2013 Ajuntament de Badalona Resolució
01/03/2013 Ajuntament de Badalona Seguiment finalitzat