Resolució
Q-06300/2011 Descontentament amb l'actuació de l'Ajuntament de Cubelles en relació amb una convocatòria de concurs-oposició d'una plaça d'arquitecte

Matèries
Administració pública i tributs
Administració pública i drets
Funció pública
Data d'inici 17/10/2011
Data de l'últim moviment 04/05/2012
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Cubelles Actuació irregular de l'administració - No s'accepta la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa, arquitecte i funcionari de l'Ajuntament de Cubelles, exposa el seu descontentament amb l'actuació municipal arran de la seva participació en la convocatòria publicada al Butlletí Oficial de la Província de 2 de maig de 2009, de les proves per a la selecció per concurs-oposició d'una plaça d'arquitecte que es trobava vacant a la plantilla de personal funcionari i que va guanyar.

Contingut

El Síndic va suggerir a l'Ajuntament de Cubelles que revisés l'actuació del consistori en l'adjudicació al promotor d'una plaça les funcions de les quals no s'ajusten a les anunciades com a pròpies en la convocatòria del procés selectiu en què aquesta persona va participar, i que es referia a la vacant de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Cubelles.

Posteriorment, el consistori ha informat que tant l'Ajuntament com el promotor són part en un expedient davant el jutjat contenciós administratiu 3 de Barcelona i d'un altre davant el jutjat de primera instància i instrucció 1 de Vilanova.

Ateses aquestes circumstàncies i d'acord amb a l'article 38.3 e) de la Llei 24/2009, de 23 de desembre, del Síndic de Greuges, aquesta institució no pot admetre a tràmit la queixa de la persona interessada, atès que es tracta d'un supòsit relatiu a un acte contra el qual s'ha interposat una demanda o un recurs davant d'òrgans de la jurisdicció ordinària. Per tant, el Síndic ha suspès la tramitació de la queixa.

Tramitació

Data Administració Tràmit

03/02/2012 Ajuntament de Cubelles Resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
13/03/2012 Ajuntament de Cubelles Resposta a la resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
04/05/2012 Ajuntament de Cubelles Resolució