Resolució
Q-06500/2013 Manca de resposta de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat a una sol·licitud d'informació sobre la gestió i les actuacions de l'Ajuntament respecte del control de colònies de gats al municipi

Matèries
Polítiques territorials
Medi ambient
Molèsties o maltractaments d'animals
Data d'inici 03/09/2013
Data de l'últim moviment 20/02/2014
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La promotora de la queixa, en representació d'una fundació per a la defensa dels animals, manifesta la seva disconformitat amb la manca de resposta de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat a la sol·licitud d'informació sobre la gestió i les actuacions de l'Ajuntament respecte del control de colònies de gats al municipi que va presentar el 24 de gener de 2013.

Contingut

En l'informe tramès per l'Ajuntament es fa referència a la reunió que va mantenir amb la fundació i a les propostes i actuacions que es va acordar portar a terme en relació amb aquest assumpte.

Tot i això, l'Ajuntament no indica si va acordar amb la fundació facilitar-li per escrit la documentació que demanava en la seva instància. Per aquest motiu, el Síndic recorda la necessitat de donar resposta escrita a les qüestions que plantejava la fundació en el seu escrit i sobre les quals esperen resposta. En aquest sentit, cal tenir present que l'article 53 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, estableix que les administracions públiques catalanes estan obligades a dictar una resolució expressa en tots els procediments i a notificar-la, en aquest cas, donar resposta a la instància formulada per la fundació.

Tramitació

Data Administració Tràmit

18/09/2013 Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Sol·licitud d'informació a l'Administració
10/10/2013 Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
16/01/2014 Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Resolució pendent d'acceptació
17/02/2014 Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Resposta a la resolució pendent d'acceptació
19/02/2014 Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Irregularitat
20/02/2014 Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Seguiment finalitzat