Resolució
Q-06512/2013 Disconformitat amb el procés selectiu per a la creació d'una borsa de conserges d'instal·lacions municipals

Matèries
Administració pública i tributs
Administració pública i drets
Funció pública
Data d'inici 03/09/2013
Data de l'últim moviment 19/03/2014
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa manifesta la seva disconformitat amb el fet que no se li hagi acceptat com a mèrit en el procés selectiu per a la creació d'una borsa de conserges d'instal·lacions municipals la carta de reconeixement que el personal docent i no docent d'una escola de Sant Andreu de Llavaneres i l'AMPA del centre va adreçar a l'Ajuntament d'aquest municipi el 17 de gener de 2013.

Contingut

Un cop examinada la documentació facilitada pel promotor, el Síndic no aprecia una actuació irregular per part de l'Administració, atès que entra dintre de l'àmbit de la discrecionalitat del tribunal optar, entre els innombrables mèrits relacionats amb les funcions del lloc, aquells que consideri més rellevants. I en tot cas aquesta decisió ha de ser aplicada a tots els aspirants per igual. A més, no correspon a la institució del Síndic de Greuges determinar quins són els mèrits més idonis i rellevants per desenvolupar amb eficàcia les funcions del lloc de treball i suggerir, per tant, un canvi de criteri en la decisió del tribunal.

Tot i això, el Síndic recorda a l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres que el promotor va registrar un escrit a l'Ajuntament el 3 de juliol de 2013 en què manifestava el seu desacord amb la resposta del president del tribunal, d'1 de juliol de 2013. Malgrat que l'interessat no va qualificar el seu escrit com a recurs d'alçada, el Síndic entén que en vista del contingut de l'escrit es pot considerar com a tal. Per aquest motiu, aquesta institució recorda a l'Ajuntament l'obligació de dictar i notificar la resolució de forma expressa, atès que ha transcorregut el termini de tres mesos establert legalment per a la resolució del recurs d'alçada.

Tramitació

Data Administració Tràmit

10/10/2013 Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres Resolució pendent d'acceptació
09/12/2013 Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres Reiteració a la resolució pendent d'acceptació
14/02/2014 Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres Segona reiteració / No col·laboració
25/02/2014 Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres Resposta a la resolució pendent d'acceptació
18/03/2014 Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres Irregularitat
19/03/2014 Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres Seguiment finalitzat