Resolució
Q-07014/2014 Manca d'actuació de l'Ajuntament de Pineda de Mar davant les molèsties que causen els nens que juguen a pilota en una plaça del municipi

Matèries
Polítiques territorials
Medi ambient
Contaminació
Data d'inici 25/09/2014
Data de l'últim moviment 09/12/2015
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Pineda de Mar Pendent d'acceptació per l'administració

Contingut

La promotora de la queixa exposa que ha presentat diverses instàncies a l'Ajuntament per denunciar les molèsties que li provoquen els cops de pilota dels nens que juguen a la plaça i que arriben fins a la seva botiga. 

De la informació obtinguda se'n desprèn que l'Ajuntament ha instal·lat un rètol al peu d'una cistella de bàsquet en què es prohibeix jugar a futbol. Es desconeix si es té previst instal·lar altres rètols addicionals a la plaça perquè la prohibició de jugar a futbol no s'entengui únicament al voltant de la cistella de bàsquet. Tot i així, el Síndic recorda que la pràctica de jocs de pilota a l'espai públic hauria d'estar sotmesa al principi general de respecte als altres, hauria de permetre la seguretat i tranquil·litat dels veïns i no hauria de comportar cap perill per als béns, els serveis o les instal·lacions públics o privats. 

Posteriorment, la persona interessada s'ha tornat a queixar que continua patint les molèsties pels cops de pilota als vidres de la seva botiga, la qual cosa evidencia que la instal·lació del rètol no ha estat suficient per dissuadir els nens de jugar a futbol a la plaça. Per aquest motiu, el Síndic suggereix a l'Ajuntament que cerqui altres solucions que permetin una convivència pacífica i respectuosa a la plaça i que, si és necessari, habiliti un altre espai perquè es pugui jugar a futbol sense ocasionar molèsties als veïns.

Tramitació

Data Administració Tràmit

28/10/2014 Ajuntament de Pineda de Mar Sol·licitud d'informació a l'Administració
11/12/2014 Ajuntament de Pineda de Mar Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
22/04/2015 Ajuntament de Pineda de Mar Resolució pendent d'acceptació
09/12/2015 Ajuntament de Pineda de Mar Resposta a la resolució pendent d'acceptació