Resolució
Q-07246/2013 Manca d'actuació de l'Ajuntament d'Alcarràs amb relació a les molèsties que ocasionen els infants que juguen a pilota en una plaça del municipi

Matèries
Polítiques territorials
Medi ambient
Llicències d'activitats
Data d'inici 09/10/2013
Data de l'últim moviment 27/02/2014
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament d'Alcarràs Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa manifesta la seva disconformitat amb la manca d'actuació de l'Ajuntament d'Alcarràs amb relació a les molèsties que ocasionen als clients de la terrassa del seu restaurant els infants que juguen a pilota en una plaça del municipi. 

Exposa que en diverses ocasions s'ha adreçat per escrit a l'Ajuntament per reclamar mesures, però manifesta que segueix patint les mateixes molèsties.

Contingut

El Síndic recorda que l'Ordenança de civisme d'Alcarràs estableix el següent pel que fa als jocs de pilota: ?Article 58.2. La pràctica de jocs de pilota, monopatí o similars a l'espai públic està sotmesa al principi general de respecte als altres, i, en especial, de la seva seguretat i tranquil·litat, així com al fet que no comportin perill per als béns, serveis o instal·lacions, tant públics com privats. (...) Article 60. Règim de Sancions 1. Els agents de l'autoritat en els casos previstos a l'article anterior es limitaran a recordar a aquestes persones que les esmentades pràctiques estan prohibides per la present Ordenança. Si la persona persistís en la seva actitud podrà ser sancionada d'acord amb l'apartat següent?.

Per tot això, aquesta institució suggereix a l'Ajuntament d'Alcarràs que revisi la situació actual de la plaça en qüestió i que, si ho considera oportú, torni a recordar als usuaris de la plaça el tipus de conductes que no hi estan autoritzades segons l'Ordenança de civisme.

Tramitació

Data Administració Tràmit

05/11/2013 Ajuntament d'Alcarràs Resolució pendent d'acceptació
20/11/2013 Ajuntament d'Alcarràs Resposta a la resolució pendent d'acceptació
26/02/2014 Ajuntament d'Alcarràs No irregularitat
27/02/2014 Ajuntament d'Alcarràs Seguiment finalitzat