Resolució
Q-07966/2015 Demora en la realització d'una prova mèdica a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

Matèries
Polítiques socials
Salut
Gestió dels recursos sanitaris
Data d'inici 14/09/2015
Data de l'últim moviment 02/10/2015
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Departament de Salut Actuació irregular de l'administració - Es soluciona el problema, després de la intervenció del Síndic

Contingut

El promotor de la queixa, en representació del seu pare, manifesta la seva disconformitat amb la demora en la realització d'una ressonància a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. 

Segons el Departament de Salut, no consta cap informació sobre cap ressonància magnètica del pacient en el registre de les llistes d'espera.

El Síndic posa de manifest que aquesta prova diagnòstica consta en l'informe assistencial d'urgències del pacient del dia 15 de setembre de 2015, i que el temps per dur-la a terme és de 90 dies amb prioritat ordinària i de 30 dies amb prioritat preferent. Per aquest motiu, recorda al Departament els compromisos establerts en l'Ordre SLT/102/2015, de 21 d'abril, en la qual es fixen els terminis de referència per a l'accessibilitat a les prestacions sanitàries que són a càrrec del CatSalut, i li suggereix que s'adoptin les mesures organitzatives necessàries per fixar el termini de la prova diagnòstica que s'ha de practicar a la persona interessada i de la visita amb l'especialista, per tal que constin en el registre de llistes d'espera i se li puguin fer dins dels terminis de referència indicats.

Tramitació

Data Administració Tràmit

16/09/2015 Oficina de Relacions Institucionals del Departament de Salut Sol·licitud d'informació a l'Administració
17/09/2015 Oficina de Relacions Institucionals del Departament de Salut Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
30/09/2015 Departament de Salut Resolució pendent d'acceptació
02/10/2015 Departament de Salut Altres formes de finalitzar