Resolució
Q-08002/2011 Disconformitat en relació amb l'expedient de protecció d'una menor tutelada per la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència

Matèries
Polítiques socials
Infància i adolescència
Equips d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (EAIA's)
Data d'inici 20/12/2011
Data de l'últim moviment 09/12/2015
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Departament de Benestar Social i Família Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa manifesta la seva disconformitat en relació amb l'expedient de protecció de la seva filla, tutelada per la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència i en acolliment familiar des del mes de març de 2011.

Exposa que ell segueix el pla de millora, ja que ja no consumeix alcohol i segueix un control mèdic, i que malgrat això l'han informat que li reduiran les hores de visita amb la seva filla, tot i que ell considera que la seva evolució és molt positiva i voldria un règim de visites més ampli.

Contingut

L'informe del Departament de Benestar Social i Família indica que el promotor es mostra predisposat a complir el pla de millora. Amb tot, es valora que necessita més temps per demostrar estabilitat en tots els àmbits de la seva vida i millorar les seves habilitats relacionals i parentals, i que es considera adient que la menor continuï amb la seva tia.

D'acord amb aquesta informació, el Síndic dóna per finalitzada la seva intervenció en aquest assumpte, ja que considera que l'equip d'atenció a la infància i l'adolescència fa un seguiment adequat de l'evolució del promotor i comprova que els objectius assolits es mantenen en el temps, en interès superior de l'infant.

Amb tot, el Síndic demana al Departament que el mantingui informat respecte del compliment del pla de millora del promotor, de la valoració final del règim de visites, i de la mesura de protecció que es proposi i que resulti més adient, en interès de l'infant.

Tramitació

Data Administració Tràmit

02/01/2012 Direcció General d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència Sol·licitud d'informació a l'Administració
17/02/2012 Direcció General d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
29/02/2012 Departament de Benestar Social i Família Resolució
29/02/2012 Departament de Benestar Social i Família Sol·licitud d'informació seguiment a l'Administració
17/10/2013 Departament de Benestar Social i Família Reiteració a la sol·licitud de seguiment a l'Administració
05/12/2014 Departament de Benestar Social i Família Reiteració a la sol·licitud de seguiment a l'Administració
21/09/2015 Departament de Benestar Social i Família Reiteració a la sol·licitud de seguiment a l'Administració
09/12/2015 Departament de Benestar Social i Família Resposta a la sol·licitud de seguiment a l'Administració