Resolució
Q-08813/2013 Disconformitat amb la manca de resposta de l'Ajuntament de Centelles a un escrit relatiu a un projecte de reparcel·lació

Matèries
Polítiques territorials
Urbanisme i habitatge
Planejament i execució urbanística
Data d'inici 11/12/2013
Data de l'últim moviment 31/03/2014
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Centelles Actuació irregular de l'administració - S'accepta parcialment la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa manifesta la seva disconformitat amb la manca de resposta de l'Ajuntament de Centelles a un escrit que hi va presentar en data 9 de setembre de 2013.

Exposa que és propietari d'una finca inclosa en el projecte de reparcel·lació del sector XV de Sant Pau, aprovat definitivament pel Decret d'alcaldia número 123, de data 17 de juny de 2010. Aquest projecte va ser impugnat pel promotor, i actualment es troba pendent de resolució judicial per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. 

Les quotes urbanístiques provisionals emeses a nom del promotor, per un import de 28.000 euros, es troben en fase executiva de constrenyiment; s'han embargat els béns del promotor i se li va comunicar un últim avís de subhasta de béns. La recaptació de les quotes urbanístiques es fa per mitjà de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, per raó de la delegació efectuada per l'Ajuntament de Centelles.

Contingut

Un cop estudiada tota la documentació de què es disposa, el Síndic suggereix a l'Ajuntament de Centelles:

1. Que doni resposta expressa i motivada a l'escrit presentat pel promotor en data 9 de setembre de 2013 i resolgui les qüestions que planteja, en especial sobre la sol·licitud d'ajornament del pagament de les quotes urbanístiques.

2. Que creï els protocols d'actuació pertinents perquè es dugui a terme una col·laboració i coordinació entre l'Ajuntament i l'organisme en què ha delegat l'exercici de les seves competències, i s'estableixin vies de trasllat intern dels escrits, sol·licituds o recursos presentats pels ciutadans per tal que siguin resolts per l'Administració competent amb independència del lloc de presentació.

Tramitació

Data Administració Tràmit

03/01/2014 Ajuntament de Centelles Sol·licitud d'informació a l'Administració
22/01/2014 Ajuntament de Centelles Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
06/03/2014 Ajuntament de Centelles Resolució pendent d'acceptació
24/03/2014 Ajuntament de Centelles Resposta a la resolució pendent d'acceptació
28/03/2014 Ajuntament de Centelles Irregularitat
31/03/2014 Ajuntament de Centelles Seguiment finalitzat