Servei de videotrucada en línia

El servei de videotrucada en línia permet contactar amb el Síndic per presentar una queixa o fer una consulta des de qualsevol lloc del món. L’únic requisit tècnic és tenir instal·lat el programa (o aplicació) gratuït Skype per a ordinador o TV amb càmera web (webcam) o per dispositius mòbils i tauletes.

Per poder establir la connexió només cal que envieu un correu electrònic a videotrucada@sindic.cat, amb el vostre nom, usuari de skype i altres dades de contacte, el tema de la queixa o consulta (multes, consum, infància, urbanisme, etc.) i el dia i hora en què desitgeu fer la videotrucada. Si teniu documentació addicional podeu enviar-la al mateix correu.

Recordeu que l’horari d’atenció és de dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 hores, de dilluns a dijous, i de 8.30 a 15 hores, divendres.

Tan fàcil com connectar-se a Internet

Des del Síndic us enviarem un correu electrònic en un termini màxim de 12 hores, de dilluns a divendres, per confirmar-vos la data de connexió i us indicarem el procediment.

Quan us connecteu hi accedirà un membre del personal assessor del Síndic, que us podrà ajudar amb la vostra queixa o consulta.