Notícies

El Síndic visita la Fundació Marianao de Sant Boi de Llobregat

05/10/2005

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, acompanyat de la coordinadora de Sanitat i Serveis Socials, Maria Antònia Viedma, i altres membres del seu equip, ha visitat avui la fundació Marianao de Sant Boi de Llobregat. Ribó ha recorregut algunes de les dependències del centre i ha parlat amb diferents responsables de la Fundació que li han explicat els projectes socioeducatius que s'estan desenvolupant en els quals hi treballen 30 professionals i 100 voluntaris.

La visita s'emmarca en la voluntat de la institució d'apropar-se a la societat, conèixer de primera ma les problemàtiques socials i també divulgar la missió del Síndic en defensa dels drets.
La Fundació Marianao (Casal Infantil i Juvenil de Marianao) de Sant Boi va ser creada l?any 1985. Promou diversos projectes socioeducatius al servei de la infància i la joventut i les persones que pateixen problemes de marginació social. De les seves activitats hi participen unes 3.000 persones anualment. Entre aquestes activitats hi ha una ludoteca, un casal de joves, una ràdio, cursos de formació ocupacional i diversos projectes per a persones amb problemes de salut mental, marginació i toxicomanies, d'integració de persones immigrants.

Tornar