Notícies

Nou sistema de presentació de queixes per videoconfèrencia

08/02/2007

El Síndic de Greuges disposa d'un nou sistema de presentació de queixes per videoconferència. L'objectiu és apropar el màxim la institució a persones i entitats amb un diàleg directe, perquè no hagin de desplaçar-se a la seu de Barcelona.  

Amb aquest nou sistema, les persones que tinguin alguna queixa de l'Administració podran dirigir-se al Síndic directament des de les localitats de Figueres, Girona, la Seu d'Urgell, Lleida, Manresa, Reus, Tarragona, Tortosa, Tremp i Vic.

Els aparells de videoconferència estan instal·lats a les seus dels col·legis d'advocats de cada població. Per poder utilitzar els locals i la xarxa telemàtica dels col·legis, el Síndic ha subscrit un conveni amb el Consell dels l'Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya.

L'horari habitual d'atenció per mitjà de videoconferència serà de dilluns a divendres de 10 a 13 hores. Prèviament, s'ha de demanar hora al telèfon gratuït 900 124 124. Tot i que posteriorment s'hagi d'enviar documentació complementària, la queixa serà tramitada des del moment en què es produeix el diàleg entre la persona que presenta la queixa i un assessor del Síndic.   

Tornar