Notícies

Nou servei de presentació de queixes per videoconferència des de Vielha

30/06/2008

El Síndic de Greuges ha presentat a Vielha el nou servei de videoconferència, que permetrà presentar una queixa o fer una consulta a la institució del Síndic de Greuges des de la capital de la Val d'Aran.

L'objectiu és apropar el màxim la institució a les persones i entitats amb un diàleg directe perquè no hagin de desplaçar-se a la seu de Barcelona. L'aparell serà a la Biblioteca de Vielha (Av. Garona 33. Palai de Geul) gràcies a un conveni entre l'Ajuntament de Vielha i la institució del Síndic. L'horari habitual d'atenció per videoconferència serà dilluns, dimecres i divendres de 16 a 18 hores i els dimarts i dijous de 9 a 13 hores.

Prèviament, s'ha de demanar hora al telèfon gratuït 900 124 124. Tot i que posteriorment s'hagi d'enviar documentació complementària, la queixa serà tramitada des del moment en què es produeixi el diàleg entre la persona que presenta la queixa i un assessor del  Síndic.

El servei de videoconferència ja fa un any i mig que funciona des de deu localitats:  Figueres, Girona, la Seu d'Urgell, Lleida, Manresa, Reus, Tarragona, Tortosa, Tremp  i Vic. Amb la incorporació de Vielha es pot assegurar que  tots els habitants de Catalunya tenen un punt d'atenció del Síndic a no més de 60 quilòmetres del seu domicili.

Tornar