Notícies

Entra en funcionament la nova web d’infants i joves del Síndic

01/09/2008

La nova pàgina web d'infants del Síndic ja és operativa. El nou espai, que té una imatge moderna i renovada i que utilitza un llenguatge directe i accessible, té com a objectiu primordial ser més proper i atractiu per als infants i joves, i facilitar-los el contacte  amb la institució a través de les seves queixes i consultes. 

 

Estructurada en diversos apartats, entre els quals en destaca un de dedicat als drets, la pàgina fa una introducció a la figura del síndic i de l'adjunt d'infants. També dedica un espai a la participació dels internautes, els facilita al màxim la possibilitat de contactar amb la institució directament, i es fa ressò de les activitats que duu a terme.

Com la web d'infants anterior, la nova pàgina està integrada dins del web general del Síndic de Greuges. Entre les novetats respecte a l'anterior també destaca un apartat adreçat a les escoles i els instituts, que estarà actiu durant el mes de setembre i que complementa el material educatiu Quan no hi ha dret, el Síndic amb tu, que s'ha enviat a totes les escoles i els instituts de Catalunya.La nova web s'adreça a un ventall més ampli d'infants i joves, com ara els que tenen discapacitats, els nouvinguts, els que viuen en centres d'acollida o juvenils, etc.

Tornar