Notícies

Comença el curs del Consell Assessor Jove del Síndic

23/10/2008

El síndic Ribó inaugurant el nou curs del CAJ

Els 14 nous membres del Consell Jove del Síndic de Greuges han assistit a la seva primera reunió d'aquest any escolar. En aquest segon curs de funcionament en el Consell hi participen 14 nois i noies de 14 a 15 anys procedents de 5 centres o instituts d'ensenyament secundari de Barcelona, d'un de Reus, d'un de Cervera i del Casal d'Infants del barri del Raval de Barcelona.

A la primera trobada també hi han assistit els membres del Consell Jove del curs anterior. Ha presidit la reunió l'adjunt per a la Defensa dels Drets dels Infants, Xavier Bonal.

L'objectiu del Consell és incorporar la perspectiva dels adolescents en l'orientació de les actuacions que duu a terme la institució i comptar amb la visió d'infants i joves sobre els seus mateixos drets.

Els temes tractats en el curs anterior van ser la convivència i conflictes entre iguals als centres escolars, el dret a la intimitat i el dret a la informació, els drets dels menors immigrants, el dret a ser escoltat: infants i adolescents i conflictes familiars i el dret dels menors amb discapacitats.

 

Tornar