Notícies

El Síndic de la UOC i el Síndic de Greuges de Catalunya signen un conveni de col·laboració

06/05/2009

El síndic de greuges de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Josep Coll, i el síndic de greuges de Catalunya, Rafael Ribó, han signat un conveni de col·laboració que permetrà estrènyer el vincle entre ambdues institucions per defensar millor els drets i les llibertats de la comunitat universitària.

L'acord preveu informar les persones que presentin una queixa de l'àmbit universitari de la UOC al Síndic de la possibilitat de fer-ho davant del defensor universitari, i també la tramesa, per part del defensor universitari de la UOC al Síndic, de totes les qüestions que facin referència a altres administracions.

Els dos defensors podran intercanviar-se informació, tot respectant les degudes garanties legals,  sobre queixes tramitades que siguin d'interès comú.

El conveni també estableix que el Síndic de Greuges de Catalunya doni suport al defensor quan la normativa de la universitat no en permeti la intervenció i la queixa afecti institucions pròpies de la comunitat universitària, com és el cas dels centres adscrits o els cursos de postgrau propis o compartits.

Tornar