Notícies

El Síndic participa en la trobada anual dels defensors universitaris

10/07/2009

El síndic, Rafael Ribó acompanyat per altres membres del seu equip, ha participat a la trobada anual dels síndics i defensors universitaris de la Xarxa Lluís Vives, que agrupa 20 universitats dels diversos territoris de parla catalana, que ha tingut lloc a la Universitat de València.

Durant la jornada s'han fet dues sessions de treball sobre la Llei de protecció de dades i sobre els problemes acadèmics que planteja el procés de Bolonya.

Rafael Ribó, juntament amb el síndic de greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi i el president de la Xarxa Vives d'Universitats i rector de la Universitat de València, Francisco Tomás Vert, han estat els encarregats de fer l'acte de cloenda.

El Síndic té un conveni de col·laboració amb la majoria dels síndics universitaris de Catalunya. Gràcies al conveni, les persones que presentin una queixa d'àmbit universitari al Síndic són informades de la possibilitat de presentar-la davant del defensor universitari. Així mateix, els defensors universitaris trameten al Síndic, després de l'autorització de l'interessat, tot el que faci referència a altres administracions.

Tornar