Notícies

El síndic participa en el congrés de l’associació de defensors francòfons

07/09/2009

El síndic, Rafael Ribó, participa del 7 al 9 de setembre al Sisè Congrés de l'Associació d'Ombudsman i Mediadors de la Francofonia (AOMF), que té lloc al Quebec (Canadà). El congrés té com a títol "El defensor, la política i la justícia : cap a una accessibilitat equitativa als drets" i  tractarà, en diferents taules rodones,  temes relacionats amb el paper dels defensors davant de la justícia i els seus procediments.

 

Ribó farà de ponent en la taula "El paper dels defensors en la transposició i l'aplicació de les convencions internacionals relatives als drets humans". També es presentaran diferents iniciatives realitzades amb motiu del 20è aniversari de la Convenció Internacional dels Drets dels Infants. Finalment es dedicarà una sessió a tractar temes interns i projectes de futur de l'associació i tindrà lloc l'assemblea general.

L'Associació d'Ombudsmans i Mediadors de la Francofonia  va ser creada el 1998 i agrupa 51 institucions. Té com a objectius divulgar la institució de l'ombudsman i promoure programes d'intercanvi d'informacions, experiències i seminaris de formació.

 

Tornar