Notícies

Jordi Sànchez i Maria Jesús Larios, nous adjunts al Síndic

22/03/2010

El síndic de greuges, Rafael Ribó, ha designat Jordi Sànchez i Picanyol com a adjunt general i Maria Jesús Larios Paterna com a adjunta per a la defensa dels drets dels infants i adolescents. La Comissió del Síndic de Greuges ratificarà aquesta proposta per al nomenament posterior per part del síndic.

Aquests dos nomenaments s'inscriuen en el procés d'elaboració i de reorganització del nou consell de direcció. La nova proposta significarà una reducció pressupostària, amb un estalvi econòmic d'un 25 % respecte de l'equip anterior.

Jordi Sànchez i Picanyol (Barcelona 1964) és llicenciat en Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Fins ara era el director de la Fundació Jaume Bofill. Ha participat en l'elaboració del Pacte nacional per a l'educació i en el Pacte nacional per a la immigració. Professor associat de Ciència Política a la Universitat de Barcelona, ha exercit la docència en altres universitats. 

Maria Jesús Larios i Paterna (Barcelona, 1970) és doctora en Dret per la Universitat de Barcelona (UB) i professora titular de la mateixa universitat. Des d'octubre de 2004 era directora d'Afers Socials i Relacions amb el Parlament del Síndic.

Tornar