Notícies

Atenció personalitzada a Canet de Mar (19 d’abril) i a Sant Adrià de Besòs (20 d’abril)

01/04/2011

A Canet de Mar, el dimarts 19 de d’abril, l’equip del Síndic atendrà al Centre Cívic  Vil·la Flora, riera Gavarra s/n, les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc).

A Sant Adrià de Besòs, el dimecres 20 d’abril, les visites es faran al Polidor, Centre de Producció Cultural i Juvenil, plaça Guillermo Vidaña haro, s/n.

Per demanar visita, prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat.

Els desplaçaments es fan en el marc d’un conveni de col·laboració signat entre el Síndic i els ajuntaments de Canet de Mar i Sant Adrià de Besòs respectivament. Aquests convenis estableixen que el Síndic ha d’oferir a als ajuntaments una visió singularitzada de la seva actuació en aquests municipis. Això es concreta, entre altres coses, en la tramesa d’un informe anual que reculli la situació de les queixes gestionades i una estadística de les consultes provinents de persones i entitats de Sant Adrià i Canet que s’hagin atès des del Síndic.

Tornar