Notícies

El Síndic organitza una jornada sobre els drets dels consumidors

06/04/2011

Amb el títol “La Defensa dels Drets dels Usuaris i els Consumidors” i amb la col·laboració de Foment del Treball, el Síndic de Greuges ha organitzat una jornada per tractar l’abast dels drets dels consumidors i la millor manera de garantir-los.

La Jornada tindrà lloc el 19 de maig a la seu de Foment del Treball, a Barcelona, i reunirà destacades personalitats de l’àmbit públic i privat. A banda del síndic, Rafael Ribó, i del president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, que inauguraran les ponències, hi participaran, entre d’altres, el professor de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona, Joaquín Trigo; el director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Josep Ramoneda; el professor de Política Econòmica de la Universitat de Barcelona, Josep Ramon Borrell, i el subdirector general de Responsabilitat Corporativa i Marca de “la Caixa”, Àngel Pes.

La inscripció a la Jornada és gratuïta, però les places són limitades. Per a més informació podeu contactar amb el Síndic per mitjà del telèfon 933 018 075 (demaneu per Esther Badia) i del correu electrònic esther.badia@sindic.cat.

Tornar