Notícies

Atenció personalitzada a Castellar del Vallès (28 d’abril) i a Roses (3 de maig)

21/04/2011

A Castellar, el dijous 28 d’abril, l’equip del Síndic atendrà a Ca l’Alberola, passeig Tolrà, 3, les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc). A Roses, el dimarts 3 de maig, les visites es faran al Teatre Municipal, carrer de Tarragona, 81.

Per demanar visita, prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat.

Els desplaçaments es fan en el marc d’un conveni de col·laboració signat entre el Síndic i els ajuntaments de Castellar del Vallès i Roses respectivament. Aquests convenis estableixen que el Síndic ha d’oferir a als ajuntaments una visió singularitzada de la seva actuació en aquests municipis. Això es concreta, entre altres coses, en la tramesa d’un informe anual que reculli la situació de les queixes gestionades i una estadística de les consultes provinents de persones i entitats de Castellar i Roses que s’hagin atès des del Síndic.

Tornar