Notícies

Atenció personalitzada del Síndic de Greuges a Sant Sadurní d'Anoia (10 de maig) i Tàrrega (11 de maig)

02/05/2011

El Síndic visitarà Sant Sadurní el dimarts 10 de maig i atendrà al Casal d’Entitats, carrer Marc Mir, 15, els ciutadans que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.). El dimecres 11 de maig l’oficina del Síndic es desplaçarà a Tàrrega i es reunirà amb les visites al Centre d’Entitats, carrer Segle XX, 2.

Per demanar visita, prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat.

Els desplaçaments es fan en el marc d’un conveni de col·laboració signat entre el Síndic i els ajuntaments de Sant Sadurní i Tàrrega. Aquests convenis estableixen que el Síndic ha d’oferir als ajuntaments una visió singularitzada de la seva actuació en aquests municipis. Això es concreta, entre altres coses, en la tramesa d’un informe anual que reculli la situació de les queixes gestionades i una estadística de les consultes provinents de persones i entitats de Sant Sadurní i Tàrrega que s’hagin atès des del Síndic.

Tornar