Notícies

El Síndic atendrà les persones a Matadepera (24 de maig) i Sant Carles de la Ràpita (25 de maig)

19/05/2011

El Síndic visitarà Matadepera el dimarts 24 de maig i atendrà al Casal de Cultura (carrer Pere Aldavert, s/n) els ciutadans que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.). El dimecres 25 de maig l’oficina del Síndic es desplaçarà a Sant Carles de la Ràpita i estarà a disposició de les persones al Casal Cultural El Maset (carrer Perot lo Cantador, s/n).

A ambdues poblacions, prèviament, cal concertar l’entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l’adreça electrònica sindic@sindic.cat, amb el nom i el número de telèfon per poder contactar amb la persona.

El desplaçament a Matadepera es fa en el marc d’un conveni de col·laboració signat entre el Síndic i l’Ajuntament de Matadepera. Aquest conveni estableix que el Síndic ha d’oferir a l’Ajuntament una visió singularitzada de la seva actuació al municipi. Això es concreta, entre altres coses, en la tramesa d’un informe anual que reculli la situació de les queixes gestionades i una estadística de les consultes provinents de persones i entitats de Matadepera que s’hagin atès des del Síndic.

Tornar