Notícies

Recepció de queixes als Pirineus. El Síndic es desplaça a Vielha (18 de juliol) a Sort i a Tremp (19 de juliol)

30/06/2011

L’equip del Síndic, que a la Val d’Aran adopta el nom de Proòm dera Val, atendrà les visites a Vielha el dilluns 18 de juliol, concretament al CEIP  Garona (carretera de Betren, 78).  A Sort, el dimarts 19 de juliol pel matí, atendrà les persones a l’Arxiu històric comarcal (carrer Joaquim Sostres s/n) i a Tremp, el mateix dimarts 19 de juliol, per la tarda, rebrà les queixes al Centre Cívic Tarraquet (carrer Alcalde Josep Borrell, 8).

Per a totes les visites prèviament, cal concertar l'entrevista, trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat, amb el nom i el número de telèfon per poder contactar amb la persona.

L'oficina del Síndic es desplaçarà a aquestes localitats del Pirineu de Lleida per atendre les persones que vulguin fer-li consultes o exposar-li les seves queixes de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis d’interès general (aigua, llum, gas telèfon). 

A més, el desplaçament a Vielha es fa en el marc d’un conveni de col·laboració signat entre el Síndic i Conselh Generau d’Aran. El conveni estableix que el Pròom  haurà d’oferir al Conselh una visió singularitzada de la seva actuació a la Val d’Aran. Aquesta es concreta, entre d’altres coses, en la tramesa al Conselh d’un informe anual que recull la situació de les queixes gestionades referents a la Val i una estadística de les consultes provinents de persones i entitats de la Val d’Aran que s’hagin atès des del Pròom.

Tornar