Notícies

El Síndic i Abertis Telecom signen un conveni per millorar la defensa dels drets dels consumidors

04/04/2012

(c) Síndic

El director general d’Abertis Telecom, Tobias Martínez, i el síndic de greuges, Rafael Ribó, han signat un conveni de col·laboració per afavorir la defensa dels drets de les persones i les bones pràctiques corporatives.


El conveni estableix un marc de col·laboració entre les dues institucions en matèria d’estudi, informes i assessorament, d’acord amb les competències que l’Estatut d’autonomia de Catalunya i la Llei del Síndic de Greuges confereixen al Síndic amb relació a les empreses privades que presten serveis d’interès general. Abertis Telecom és l’operador d’infraestructures de telecomunicacions del Grup Abertis i duu a terme serveis de difusió de TDT, difusió de ràdio i serveis de telecomunicacions.

Segons aquest acord, que preveu la creació d’un grup de treball al qual ambdues parts han d’aportar els recursos apropiats en funció dels temes que s’identifiquin, el Síndic i Abertis Telecom es comprometen a cooperar en programes de formació de personal i a intercanviar informació per tractar les situacions o pràctiques que, per la seva freqüència o repercussió, afecten de manera negativa un nombre considerable de consumidors o usuaris.

El Síndic de Greuges ja ha signat convenis semblants amb altres empreses, públiques i privades, prestadores de serveis públics.

Tornar