Notícies

El Síndic atén 36 visites durant la seva visita Sabadell

25/09/2012

Els temes més destacats de les queixes i consultes han estat consum, educació i sanitat.

El síndic, acompanyat per membres del seu equip, s’ha desplaçat avui a Sabadell.

Durant tot el matí, l’equip del Síndic ha rebut queixes i consultes al Casal Pere Quart sobre actuacions de les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc). En total, s’han rebut 36 visites, que s’han materialitzat en 18 queixes i 19 consultes.

La visita a Sabadell també és una oportunitat per al síndic i el seu equip de conèixer de primera mà les problemàtiques de la població i de mantenir un contacte més directe amb les persones. En aquest sentit, l’equip del Síndic s’ha reunit amb l’equip de la Corporació Sanitària Parc Taulí i ha visitat el Centre Sociosanitari Albada, el Centre Sabadell Gent Gran, la Fundació Atendis, l’equip d’atenció a la infància i l’adolescència de Sabadell i el centre residencial d’acció educativa Elima.

Durant el 2011, els habitants de Sabadell van fer arribar al Síndic un total de 422 actuacions (213 queixes i 209 consultes). Els temes de les queixes van ser molt variats; entre altres problemàtiques, destaquen les relacionades amb educació, serveis socials, i seguretat ciutadana i justícia.

Al Vallès Occidental, el total d’actuacions fetes pel Síndic durant el 2011 va ser de 1.960 (915 queixes i 1.045 consultes). Terrassa, amb 372 actuacions (187 queixes i 185 consultes), i Cerdanyola del Vallès, amb 197 (109 queixes i 88 consultes), van ser les altres dues poblacions d’on es van rebre més queixes i consultes durant el 2011.

Actualment, un equip del Síndic visita dues poblacions per setmana amb l’objectiu de donar un millor servei de proximitat a tots els ciutadans de Catalunya en la seva funció d’atendre queixes i consultes.

Tornar