Notícies

El Síndic atendrà les persones al barri de Pubilla Cases de l’Hospitalet (10 de desembre), La Selva del Camp (11 de desembre) i Sant Antoni de Calonge (12 de desembre)

05/12/2013

L’equip del Síndic atendrà les visites al barri de Pubilla Cases de l’Hospitalet de Llobregat el dimarts 10 de desembre al Centre Cultural La Bòbila (plaça de la Bòbila,1). A La Selva del Camp, dimecres 11, ho farà a l’Auditori Santa Llúcia (carrer Hospital,13) i a Sant Antoni de Calonge, dijous 12, rebrà les persones a l’Oficina de Serveis Socials de Sant Antoni (carrer Artur Mundet, 17).

Prèviament, cal concertar l'entrevista, trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat, amb el nom i el número de telèfon per poder contactar amb la persona.

L'oficina del Síndic anirà a aquestes localitats per atendre les persones que vulguin fer-li consultes o exposar-li les seves queixes de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis d’interès general (aigua, llum, gas telèfon).  

Tornar