Notícies

El Síndic obre una investigació pels problemes de convivència al barri de Puiggener de Sabadell

08/11/2016

Ha demanat informació a l'Ajuntament sobre les mesures dutes a terme per solucionar la problemàtica i els motius pels quals sembla que no s'està fent la neteja i recollida d'escombraries

El Síndic de Greuges de Catalunya ha demanat informació a l'Ajuntament de Sabadell sobre els problemes de convivència denunciats pels veïns del barri de Puiggener i la suposada manca d'actuació per part del consistori.

Segons la informació publicada en premsa, la inseguretat dels veïns és el principal motiu de preocupació.  També es queixen de la falta de neteja als carrers del barri i destaquen la presència de rates a les zones properes als contenidors a causa de no recollir les deixalles.

El Síndic, després de rebre un avís dels veïns, ha decidit intervenir d'ofici, però ha convidat els afectats a presentar-li queixes per saber l'abast de les incidències. De moment, ja ha demanat informació a l'Ajuntament sobre les mesures dutes  a terme per solucionar la problemàtica i els motius pels quals sembla que no s'està fent la neteja i recollida d'escombraries.

La institució ja va actuar fa prop d'un any, a petició dels veïns, per investigar els defectes de la xarxa elèctrica del barri, amb talls freqüents del subministrament. A partir de la intervenció del Síndic, es van adoptar mesures per resoldre les incidències  

Tornar