Notícies

Acte de presentació de l'Informe Anual 2016 a Lleida

09/02/2017

Invitació

Seguint el mateix format emprat en l'acte de presentació de l'Informe Anual 2016 a Barcelona, el Síndic ha organitzat una xerrada a la ciutat de Lleida. L’acte tindrà lloc al Saló de Víctor Siurana, Universitat de Lleida, (plaça Victor Siurana, 1, Lleida) el proper 15 de febrer de 2017, a les 18 hores. La periodista Ares Escribà presentarà la sessió i moderarà el debat amb el públic assistent.

La conferència, titulada "La situació dels drets a Catalunya", estarà oberta a la ciutadania i a les entitats, especialment aquelles que han tingut alguna vinculació amb les actuacions del Síndic durant el 2016. La intervenció de Rafael Ribó se centrarà a explicar les actuacions més rellevants, les xifres més destacades en relació amb la tasca de defensa dels drets encomanada a la institució i els reptes de futur. 

En acabar la seva intervenció hi haurà un torn obert de paraules perquè tots els qui ho vulguin puguin fer les seves aportacions.

Aquesta és la segona de les cinc sessions previstes arreu de Catalunya.

Barcelona (1 de febrer)
Tarragona (7 de febrer)
Lleida (15 de febrer)
Girona (23 de febrer)
Tortosa (2 de març)


Tot i que l'acte és obert a tothom, atès que l'aforament és limitat cal confirmar l'assistència a comunicacio@sindic.cat

Tornar