Notícies

Acte de presentació de l'Informe Anual 2016 a Tortosa

28/02/2017

iamge

Després de presentar l'Informe anual a les quatre capitals catalanes, el Síndic tanca aquest dijous 2 de març a Tortosa el cicle de conferències sobre les activitats més destacades de la institució durant l'any 2016.  En aquesta ocasió, presentarà l'acte, que tindrà lloc a les 18 h a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, la tortosina Montse Castellà.

La conferència, titulada "La situació dels drets a Catalunya", estarà oberta a la ciutadania i a les entitats, especialment aquelles que han tingut alguna vinculació amb les actuacions del Síndic durant el 2016. La intervenció de Rafael Ribó se centrarà a explicar les actuacions més rellevants, les xifres més destacades en relació amb la tasca de defensa dels drets encomanada a la institució i els reptes de futur. 

En acabar la seva intervenció hi haurà un torn obert de paraules perquè tots els qui ho vulguin puguin fer les seves aportacions.

Tot i que l'acte és obert a tothom, atès que l'aforament és limitat cal confirmar l'assistència a comunicacio@sindic.cat

Tornar