Notícies

El Síndic parla de drets i equitat en l'ensenyament superior amb els defensors i mediadors universitaris reunits a Tarragona

07/07/2017

foto
Rafael Ribó participa en la desena trobada de síndics de la Xarxa Vives, organitzada pel síndic de la Universitat Rovira i Virgili
El síndic de greuges de Catalunya ha pronunciat aquest divendres 7 de juliol la conferència "Drets i equitat en l'ensenyament superior", en el marc de la desena trobada de síndics universitaris de la Xarxa Vives, que ha tingut lloc a Tarragona. L'acte, organitzat pel síndic de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Josep Canicio, ha reunit els síndics de la majoria d'universitats catalanes.

A banda de la intervenció del síndic, Rafael Ribó, la trobada, que ha tingut lloc el 6 i 7 de juliol, ha obert el debat a diversos temes d'interès, com ara la independència de la institució, les normes reguladores i la participació dels defensors universitaris. També s'ha tractat la gestió, valoració i compatibilització de les absències justificades dels estudiants a classe i els exàmens.

El rector de la URV, Josep Anton Ferré ha clos l'acte i ha animat els síndics presents a continuar treballant per la garantia de drets i per ajudar la universitat a corregir les mancances i males pràctiques.

Tornar