Notícies

El Síndic signa amb la Paeria de Cervera un conveni de supervisió singularitzada

29/05/2018

foto

El Síndic de Greuges de Catalunya i la Paeria de Cervera han signat un conveni de col·laboració segons el qual s'han compromès a donar la màxima celeritat a la tramitació de les queixes presentades al Síndic i que afectin competències municipals d'aquesta localitat.

El síndic de greuges, Rafael Ribó, s'ha desplaçat aquest dimarts 29 de maig a Cervera per signar un conveni de supervisió singularitzada amb Ramon Royes, alcalde de l'Ajuntament de la localitat. Amb la signatura d'aquest conveni de col·laboració, el Síndic es compromet a oferir una atenció singularitzada a Cervera, que es concretarà en la tramesa a la Paeria d'un informe anual que reculli la situació de les queixes gestionades referents al municipi i una estadística de les consultes provinents de persones i d'entitats locals. El síndic també podrà assistir a un plenari municipal per exposar i debatre l'informe esmentat.

Per la seva banda, la Paeria de Cervera divulgarà la figura del Síndic al municipi i les diferents vies per accedir-hi sense necessitat de traslladar-se a Barcelona: per mitjà del telèfon gratuït 900 124 124, el web www.sindic.cat, per correu postal amb sobres de cobrament a destinació o directament a través de la visita de personal assessor de la institució al municipi, com a mínim, dos cops l'any.

Amb la signatura d'aquest conveni d'avui ja són 35 els convenis de supervisió en funcionament. A banda, té un conveni de característiques similars amb el Conselh Generau d'Aran.  

Tornar