Notícies

El síndic i la delegada del Govern acorden reactivar la col·laboració entre institucions

06/11/2018

El síndic i la delegada han treballat diversos temes que van quedar aturats amb anteriors governs 

Ambdues institucions han mostrat la voluntat de cercar mecanismes per solucionar les queixes que arribin al Síndic 

El síndic de greuges, Rafael Ribó, i la delegada del Govern de l'Estat a Catalunya, Teresa Cunillera, s'han reunit aquest dimarts 6 de novembre a la seu de la institució. En el marc de la reunió, el síndic ha posat sobre la taula un conjunt de temes que estan pendents de resposta d'etapes anteriors per part de la delegació.

En general, es tracta de temes sobre els quals s'han rebut nombroses queixes o amb relació als quals es va decidir actuar d'ofici atesa la seva rellevància i impacte social. El síndic i la delegada del Govern, amb la voluntat de millorar les relacions i la col·laboració entre les dues institucions, han acordat establir una metodologia de treball que permeti agilitzar les actuacions que s'iniciïn a partir d'ara.

El síndic i la delegada del Govern a Catalunya han acordat que els equips de les respectives institucions abordin les qüestions pendents, per tal d'agilitzar el màxim possible la resposta així com també per cercar els mecanismes de col·laboració estables més oportuns.

Teresa Cunillera ocupa el càrrec de delegada del Govern a Catalunya des del mes de juny de 2018, quan va ser nomenada en substitució d'Enric Millo.

 

Tornar