Notícies

El Síndic i l’Ajuntament de Salou signen un conveni de col·laboració

08/01/2019

foto

El Síndic de Greuges de Catalunya i l'Ajuntament de Salou s’han compromès a donar la màxima celeritat a la tramitació de les queixes presentades al Síndic i que afectin competències municipals d’aquesta localitat

El síndic de greuges, Rafael Ribó, s’ha desplaçat aquest dimarts 8 de gener de 2019 a Salou per signar un conveni de supervisió singularitzada amb l’alcalde de l’Ajuntament de la localitat, Pere Granados. Amb la signatura d'aquest conveni de col·laboració, el Síndic es compromet a oferir una atenció singularitzada a l’esmentat municipi del Tarragonès, que es concretarà en la tramesa a l'Ajuntament d’un informe anual que reculli la situació de les queixes gestionades referents al Consistori i una estadística de les consultes provinents de persones i d’entitats locals. El síndic també podrà assistir a un plenari municipal per exposar i debatre l’informe esmentat. 

Per la seva banda, l'Ajuntament de Salou es compromet a divulgar la figura del Síndic al municipi i les diferents vies per accedir-hi sense necessitat de traslladar-se a Barcelona: per mitjà del telèfon gratuït 900 124 124, el web www.sindic.cat, per correu postal amb sobres de cobrament a destinació o directament a través de la visita de personal assessor de la institució al municipi, com a mínim, dos cops l'any.

Amb la signatura d'aquest conveni d'avui ja són 37 els convenis de supervisió en funcionament. L’últim es va signar al juny amb Cerdanyola del Vallès. A banda, té un conveni de característiques similars amb el Conselh Generau d'Aran.

Tornar