Notícies

Oberta la convocatòria per al consell assessor de l’Estructura de Drets Humans de Catalunya

10/01/2020

síndic i presidente ICDH
El termini de presentació de candidatures finalitza el 13 de febrer de 2020

 

L’Estructura de Drets Humans de Catalunya (EDHC), integrada pel Síndic de Greuges i l’Institut de Drets Humans de Catalunya, ha obert convocatòria pública de places per al seu consell assessor, a la qual podran presentar-se persones i entitats fins el 13 de febrer de 2020.

La Resolució de 23 de maig de 2017, per la qual es crea l’Estructura de Drets Humans de Catalunya, preveu que el consell assessor haurà d'estar integrat per un mínim de 10 i un màxim de 20 membres, entre representants d’entitats de defensa dels drets humans amb seu a Catalunya, membres de representants de col·legis professionals i entitats socials, persones especialistes en l’àmbit dels drets humans del món acadèmic i altres persones nacionals o internacionals expertes en l’àmbit dels drets humans.

Les entitats candidates hauran d’estar inscrites en el registre d’entitats i presentar una carta motivada, així com la darrera memòria d’activitats. Pel què fa a les persones individuals, hauran de presentar una carta motivada i currículum vitae.

Les sol·licituds i documentació s’haurà de presentar a la seu del Síndic de Greuges de Catalunya per via postal o presencial (Passeig Lluís Companys 7, Barcelona) o per via electrònica (estructura@estructuradh.cat).  

Per a més informació: https://estructuradh.cat/2020/01/10/convocatoria-de-places-per-al-consell-assessor-de-lestructura-de-drets-humans-de-catalunya/

 

Tornar