Notícies

El Síndic organitza un seminari web internacional sobre el model d’ordre públic de Catalunya

11/03/2021

foto (c) Mossos Esquadra
El Síndic de Greuges de Catalunya ha organitzat un seminari web amb ponents internacionals amb l’objectiu de contribuir al debat sobre la necessitat de revisar o actualitzar el model d’ordre públic a Catalunya.

Aquesta jornada tindrà lloc el proper 15 de març i es divideix al voltant de dues taules rodones. La primera, que debatrà sobre els models d’ordre públic en diversos països europeus, comptarà amb la presència de Marie Anderson, ombudsman policial d’Irlanda del Nord; Sebastian Roché, director de recerca al CNRS; Hugh Orde, exresponsable de la policia al Regne Unit; Àngels Bosch, presidenta de l’Eurocop, i Josep Lluís Trapero, major del Cos dels Mossos d’Esquadra.

La segona de les taules rodones, moderada per Jaume Bosch, exdiputat al Parlament i expert en seguretat, portarà el debat sobre l’ordre públic al Parlament de Catalunya, pel qual comptarà amb representants dels set grups parlamentaris amb representació en la XII legislatura.

La inauguració de la jornada anirà a càrrec del conseller d’Interior, Miquel Sàmper, i la cloenda a càrrec del síndic de greuges, Rafael Ribó.

La jornada estarà oberta al públic en general i es podrà seguir per reproducció en directe al canal de youtube del Síndic de Greuges. Hi haurà servei de traducció simultània.

Programa íntegre de la Jornada

Tornar