Notícies

Jornada sobre els reptes per als drets derivats de la bretxa digital

02/06/2022

foto

El 9 de juny de 2022, l’Estructura de Drets Humans de Catalunya (EDHC), integrada pel Síndic de Greuges de Catalunya i l’Institut de Drets Humans de Catalunya, organitza una jornada que porta per títol “Reptes per als drets derivats de la bretxa digital”.

L’EDHC, creada l’any 2017, és una institució de promoció i protecció dels drets humans, basada en els principis de París de les Nacions Unides. En aquest marc, i per encàrrec del Govern de la Generalitat, es va elaborar el primer Pla de drets humans de Catalunya, que es va presentar el desembre de 2019.  

Amb aquesta jornada, l’EDHC vol centrar-se en l’impacte de la digitalització de l’Administració en el gaudi efectiu dels drets humans, en especial en els col·lectiu més vulnerables. L’esdeveniment es dividirà en dues parts. La primera, en què es vol donar compte dels treballs realitzats per a l'elaboració del Pla de drets humans de Catalunya i per al procés d'identificació d'indicadors que permetin fer el seguiment del compliment d'aquest. I la segona, que se centrarà en el debat dels drets en l’era digital i l'impacte de la digitalització de l'Administració en el gaudi efectiu dels drets humans, en particular per part dels col·lectius més vulnerables.

9 de juny de 2022 
Hora: de 10 a 14 h
Modalitat: l'acte es podrà seguir en directe pel web del Síndic de Greuges (www.sindic.cat)

Jornada disponible en diferit al canal Youtube del Síndic

Programa

Presentació de la Jornada
Rafael Ribó, síndic de greuges
Montserrat Tafalla, presidenta de l'IDHC

Tornar